[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]
گروه هنر: ۲۶ خرداد، همزمان با زادروز توران میرهادی، اکران اینترنتی مستند «توران خانم»، به کارگردانی رخشان بنیاعتماد و مجتبی میرتهماسب آغاز میشود.رخشان بنیاعتماد و مجتبی میرتهماسب از مهر ١٣٩١ تا آبان ١٣٩۵ و آخرین روزهای حیات خانم میرهادی همراه او بودند و لحظات زندگی و تلاشهایش برای انتشار فرهنگنامه کودکان و نوجوانان را ثبت کردند. ماحصل این کار، مستند «توران خانم» است که بهعنوان هفتمین فیلم از مجموعه فیلمهای مستند «کارستان» آماده نمایش شده است.توران میرهادی، معمار نهادهای کودکی و مادر علمِ تعلیم و تربیت نوین در ایران، بنیانگذار «مدرسه فرهاد»، «شورای کتاب کودک» و «فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» و بسیاری از نهادهای دیگر در زمینه کودکان این سرزمین است. در این فیلم، تلاشها و نگرانیهای تورانخانم در واپسین سالهای زندگیاش را برای تداوم کارها و اندیشههایش برای رشد کودکان این سرزمین خواهید دید.رخشان بنیاعتماد و مجتبی میرتهماسب قصد دارند با بهکارگرفتن ایدهای نو، فیلم «توران خانم» را در فضای اینترنت، همزمان در داخل و خارج از کشور اکران کنند و تمام درآمد حاصل از فروش بلیت این اکران را در اختیار «شورای کتاب کودک» و «فرهنگنامه کودکان و نوجوانان» قرار دهند.مستند «توران خانم» همزمان با روز تولد توران میرهادی از ساعت ۷ بعدازظهر روز ۲۶ خرداد فقط ۴۸ ساعت در شبکه اینترنتی هاشور نمایش داده خواهد شد. تهیه بلیت از ۱۲ خرداد از طریق سایتهای هاشور، تیوال و سینماتیکت مقدور است. پیش از «توران خانم»، رخشان بنیاعتماد و مجتبی میرتهماسب در یک همکاری مشترک دیگر مجموعه فیلمهای مستند «کارستان» را طراحی و تهیه کردهاند که شامل شش فیلم مستند از سرگذشت کارآفرینان و ارزشآفرینان ایرانی در حوزههای مختلف کار و تلاش است که هر فیلم را یک مستندساز ساخته است.
خواننده ترک مجوزی برای اجرای کنسرت در ایران ندارد
گروه هنر: دفتر موسیقی وزارت ارشاد اعلام کرد هیچگونه مجوزی برای اجرای خواننده استانبولی در ایران صادر نشده است.در پی انتشار اخباری مبنیبر برنامهریزی برای اجرای کنسرت الیاس یالچینتاش در ایران، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد هیچگونه مجوزی برای این برنامه در ایران صادر نکرده است.این دفتر، ضمن تأیید دریافت درخواست صدور مجوز برای خواننده مذکور توسط شرکتی ایرانی، عدم تناسب برنامه و خواننده یادشده با مختصات فرهنگی کشورمان را دلیل عدم صدور مجوز اعلام کرده و مسئولیت هرگونه برنامه موسیقایی فاقد مجوز مناطق آزاد کشور را برعهده مسئولان و مدیران مناطق یادشده دانسته است.
تمدید نمایشگاه «لوور در تهران» تا ۸ مرداد
گروه هنر: نمایشگاه «لوور در تهران» که ۵۶ اثر تاریخی «موزه لوور پاریس» را دربر میگیرد، بهدلیل استقبال کمنظیر مردم تا هشت مرداد سال جاری تمدید شد. محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی، با اشاره به تلاشهای صورتگرفته، گفت: «این نمایشگاه با توافق رسمی رئیس کل موزه لوور، ژاک لوک مارتینز، تا ۳۰ جولای، برابر با هشت مرداد، در محل موزه ملی ایران دایر خواهد بود و قرار بود که پس از اتمام این مدت، آثار برای نمایش در موزه خراسان بزرگ آماده شوند که به دلیل عدم همراهی مؤسسات بیمهای، این امر محقق نمیشود». به گزارش روابطعمومی معاونت میراث فرهنگی علاقهمندان، ادارات و مؤسسات همچنین مدیرکل موزه ملی ایران اعلام کرد: «بر اساس تفاهمنامه «موزه ملی ایران» و موزه «درنتز» (Drents) هلند، ۱۹۶ اثر از ۷۰ مکان باستانی ایران برای نمایشگاهی به مدت پنج ماه به این موزه منتقل شدند». جبرئیل نوکنده تأکید کرد: «این نمایشگاه با عنوان «ایران: مهد تمدن» در موزه درنتز، شهر آسن (Assen) هلند از ۲۶ خرداد امسال تا ۲۷ آبان به مدت پنج ماه برپا خواهد بود». به گفته نوکنده، انتقال آثار منتخب نمایشگاه بر اساس برنامهریزی انجامشده، در روز پنجشنبه، ۱۷ خرداد، با تمهیدات ویژه امنیتی در هر دو کشور به موزه درنتز انجام شد. او تأکید کرد: «در این نمایشگاه ۱۹۶ اثر از بیش از ۷۰ مکان باستانی مربوط به دوره پارینهسنگی قدیم تا دوره صفوی از موزه ملی ایران انتخاب شده است. کارشناسان دو موزه تلاش کردند مجموعهای مناسب و متنوع از دورههای مختلف و در شأن فرهنگ و تمدن ایران را انتخاب کنند». نوکنده قدیمیترین اثر این نمایشگاه را متعلق به غار «دربند رشی» در گیلان با قدمت بیش از ۲۰۰ هزار سال دانست. موزه درنتز در شهر آسن در استان درنته در شمال هلند است و بیش از ۱۶۰ سال قدمت دارد. این موزه آثاری از دورههای پیش از تاریخ تا هنر معاصر را در خود دارد.
منبع: روزنامه (شرق)
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]