هاشور نیوز

«لا بولا نگرا» با تشویق ۱۶ دقیقه‌ای کن به نتفلیکس نزدیک شد

فیلم جدید «لوس خاویس» وارد رقابت داغ پخش جهانی شد

فیلم «لا بولا نگرا» پس از نمایش موفقش در جشنواره کن، وارد رقابت سنگینی میان چند استودیو و پلتفرم بزرگ برای خرید حق پخش شده و حالا نتفلیکس در آستانه نهایی کردن قرارداد این فیلم قرار دارد.

طبق گزارش ورایتی، این فیلم به کارگردانی «خاویر آمبروسی» و «خاویر کالوو» که با نام «لوس خاویس» شناخته می‌شوند، پس از نخستین نمایش خود در کن و دریافت تشویق ایستاده ۱۶ دقیقه‌ای، توجه گسترده خریداران آمریکایی را جلب کرده است.

منابع نزدیک به پروژه گفته‌اند نتفلیکس از سایر رقبای حاضر جلو افتاده و احتمال زیادی وجود دارد که حق پخش فیلم را به دست بیاورد. هنوز قرارداد به‌صورت رسمی نهایی نشده اما مذاکرات در مراحل پایانی قرار دارد.

فیلم جدید «لوس خاویس» وارد رقابت داغ پخش جهانی شد

فیلم «لا بولا نگرا» یک درام کوییر حماسی است که از نوشته ناتمام فدریکو گارسیا لورکا الهام گرفته و داستان آن در سه دوره زمانی ۱۹۳۲، ۱۹۳۷ و ۲۰۱۷ جریان دارد. فیلم زندگی سه مرد همجنس‌گرا را در دوره‌های مختلف تاریخ اسپانیا دنبال می‌کند و به موضوع سرکوب، هویت جنسی و حافظه تاریخی می‌پردازد.

پنه‌لوپه کروز و گلن کلوز از بازیگران اصلی فیلم هستند و حضور این دو چهره مشهور، توجه رسانه‌های بین‌المللی را به پروژه افزایش داده است.

ورایتی گزارش داده که پس از استقبال گسترده تماشاگران در کن، چندین استودیو و پخش‌کننده آمریکایی وارد رقابت برای خرید فیلم شدند. برخی تحلیلگران سینمایی معتقدند فیلم می‌تواند یکی از گزینه‌های جدی فصل جوایز آینده باشد.

فیلم جدید «لوس خاویس» نخستین حضور این دو فیلمساز اسپانیایی در بخش مسابقه اصلی جشنواره کن محسوب می‌شود. آن‌ها پیش‌تر با سریال‌های «Veneno» و «La Mesías» به شهرت جهانی رسیده بودند.

فیلم جدید «لوس خاویس» وارد رقابت داغ پخش جهانی شد

طبق اطلاعات منتشرشده، «لا بولا نگرا» قرار است ۲ اکتبر ۲۰۲۶ در سینماهای اسپانیا اکران شود و شرکت Goodfellas مسئول فروش بین‌المللی فیلم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *