News, هاشور نیوز

«قوی‌دل» دومین مستند پربیننده «هاشور» در نیمه اول سال

مستند پربیننده قوی دل 03

مستند «قوی‌دل» ساخته علی فراهانی صدر (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) دومین مستند پربیننده «هاشور» در نیمه اول سال ۱۴۰۴ شد.

به گزارش روابط عمومی هاشور، مستند «قوی‌دل» به کارگردانی علی فراهانی صدر و تهیه‌کنندگی سعید الهی درباره ورود خون‌های آلوده به ایران است و بر اساس رویدادی واقعی ساخته شده است. این مستند، به طور اختصاصی از ۱۸ تیرماه در «هاشور» اکران شد و با استقبال تماشاگران مواجه شد.

«قوی‌دل» دومین مستند پربیننده نیمه اول امسال است. «رخ» ساخته سام کلانتری، مستند اول این سایت است.

مستند «قوی‌دل» محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است که در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند «سینماحقیقت» موفق به کسب جایزه ویژه هیات داوران، جایزه ویژه شهید آوینی و جایزه ویژه تماشاگران شد.

«قوی‌دل» سیمرغ بلورین بهترین مستند چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و تندیس شیر سنگی بهترین کارگردانی فیلم بلند از جشن مستقل سینمای مستند را هم دریافت کرده است. اکران «قوی‌دل» در هاشور ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *